Cautare

5927 de rezultate pentru "accident rutier in 25 12 2009 alba iulia" (3.32 secunde)
Compania rusa Gazprom si societatea ucraineana Naftogaz au semnat ieri, la Moscova, acordul pentru reluarea livrarilor de gaz rusesc catre Europa prin Ucraina, a anuntat televiziunea Vesti, care a transmis în direct ceremonia.
Muze, tastemakers, militante, colectionare de arta sau scriitoare, in personalitatea fiecareia regasim latura fortei unei ideal, spirit vizionar, creativitate, pasiune, componenta ludica, dar si asumare, responsabilitate si eleganta cladita pe paradoxul:
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. Tragedia s-a petrecut in localitatea Abrud din judetul Alba.
Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. ... Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. Cum s-a vazut tragedia, in redactie, isi amintesc Bogdan Chirieac, pe atunci redactor sef-adjunct si Crisan Andreescu, secretar de redactie.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a incercat ieri sa dreaga busuiocul in problema carutelor care circula nestingherite prin mai multe zone din municipiu.
ARM & HAMMER, cel mai cunoscut brand american de pasta de dinti pe baza de bicarbonat de sodiu se lanseaza in Romania.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Programul Zilelor Muzeului Taranului in perioada 17 - 22 septembrie 17 septembrie • 17.00: ... Cele ce plutesc, 2009 (Studioul Horia Bernea) 18 septembrie • 18.00 - 21.00: ... Noaptea Alba a Filmului Romanesc - Morometii, 1988 (Studioul Horia Bernea) • 21.00:
FARCAS) Interesul Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a Statelor Unite in fenomenul OZN nu mai are nevoie de argumentari speciale. Este suficient ca cel care se indoieste de aceasta sa deschida site-ul oficial al Agentiei si sa parcurga documentele in acest sens, desecretizate intre timp.
FARCAS) In Statele Unite si in Canada exista numeroase persoane interesate de fenomenul OZN care sunt convinse ca cercuri oculte ale guvernului SUA stiu mai multe despre prezenta extraterestra pe Pamant decat sunt dispuse sa declare.
Biroul de presa al Partidului Romania Mare - Constanta a anuntat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca intreaga organizatie a Partidului Democrat din comuna Poarta Alba (110 membri, 2 consilieri locali si un viceprimar) a trecut la partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua zile, PRM Constanta declara ca democratii din Poarta Alba s-au alaturat partidului condus de Corneliu Vadim Tudor. ... E performant in minciuna".
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
Sebastian Lazaroiu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu are legatura cu "viitoarea constructie gandita la Cotroceni" privind aparitia unei formatiuni in jurul Elenei Udrea, asa numita Alba ca Zapada.
Alba ca Zapada se face cameleon (Autor: ... Daca nu este bun la altceva, acest cetatean este, in orice caz, un maestru al prestidigitatiei. ... Intotdeauna, inaintea alegerilor, placile tectonice se pun in miscare. In interiorul fiecarui partid.
SI INVERS Halul de degringolada in care e, de fapt, puterea actuala se poate constata din mascarada maxima instrumentata de propaganda portocalie.
Vinovat de protestele iscate "spontan" in celule se face nimeni altul decat parlamentarul Nati Meir, care a dorit sa gratieze, prin intermediul unui proiect legislativ, detinutii cu pedepse mai mici de cinci ani.
Premiera filmului "Machete" i-a incantat pe fanii filmelor de super-actiune, dar si pe admiratorii frumoasei Jessica Alba.
Miercuri, 11 ianuarie 2017, la libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, a avut loc lansarea volumului de poezii Libertate ucisa de Gheorghe Amza, in prezenta unui numeros public.
In primul rand alimente fara sare, dar si alimente bogate in trei minerale esentiale: ... Un bol de iaurt furnizeaza 49% calciu, 12% magneziu, 18% potasiu din necesrul zilnic. ... Fasole alba, boabe. O farfurie de fasole alba asigura 23% calciu, 30% magneziu si 18% potasiu din ratia zilnica.
google-analytics.com